Ет қосылған цуккини сорпасы (тағамдар: корей)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Жас цуккини - 500 г, шошқа еті - 100 г, жасыл пияз - 50 г, тұз - 5 г, сарымсақ - 20 г, соя соусы - 80 г.
Сипаттамасы Цуккиниді ұзындығы бойынша екі жартыға кесіңіз, тұқымдарды алып тастаңыз және қалыңдығы 0,3 см квадраттарға кесіңіз. Шошқа етін ұсақтап тураңыз, туралған пияз мен сарымсақпен, соя тұздығымен, тұзбен дәмдеңіз, араластырыңыз және дәмдеуіштерге сіңдіріңіз. Шошқа етін дәмдеуіштермен өсімдік майына кастрюльге аздап қуырыңыз, содан кейін су құйыңыз. Қайнаған кезде цуккиниді салып, тұз, соя соусымен дәмдеңіз де, қайнатыңыз. Цуккини пісірілген кезде, туралған пиязды сорпаға себіңіз.