Теңіз қырыққабатының сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Кептірілген теңіз қырыққабаты - 250 г, ет - 250 г, соя соусы - 120 г, өсімдік майы -25 г.
Сипаттамасы (тағамдар: корей) Теңіз қырыққабатын таза түрде өңдеңіз. Етті ұсақтап турап, майға аздап қуырыңыз. Қырыққабат қосыңыз. Қуыру процесінде бәрін соя тұздығымен дәмдеңіз. Баяу отта қайнатыңыз, содан кейін су құйыңыз және көбік қабаты қалыңдағанша пісіріңіз. Қалған соя соусымен дәмдеңіз, қатты қайнатыңыз және табақтарға құйыңыз.