Ет қосылған корей картоп салаты (камди-Ча)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Картопты алып, белдеулеріне кесіп, тұзды суға дайын болғанға дейін қайнатады. Ет сондай-ақ жолақтарға кесіліп, майдалап туралған пияз және соя соусымен бірге қуырылады. өсімдік майы. Содан кейін етті картоппен араластырып, соя соусымен, аздап сірке суымен, сарымсақпен және кинзамен дәмдейді. Дәміне қарай қара және қызыл бұрыш. Жолақтарға кесілген тәтті бұрыш пен қара зәйтүн қосуға болады. Ол суықта да, ыстықта да беріледі. картоп - 500 г. ет - 300 г. пияз - 2 дана. соя тұздығы - 2 ас қасық. л қалғаны - дәміне қарай