Қытайлық кеспе дерлік
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Ет - шошқа еті, сиыр еті немесе тауық етінің филесі ұзын және тар жолақтарға кесіледі. Өсімдік майына аздап қуырыңыз. Етке мезгіліне қарай ірі туралған көкөністерді қосамыз - қызанақ, бұрыш, баклажан, үрме бұршақ (мұздатылғанды алуға болады). Барлығы 15 минут бұқтырылған кезде майдалап туралған сарымсақ, тұз, дәмдеуіштерді (қызыл бұрыш, карри), қант пен соя тұздығын қосамыз. Біз оны өте баяу отта қалдырамыз. Біз кеспені пакеттерге аламыз ("Толқын", "Ролтон" және т.б.) қайнаған суға құйып, 5 минут күтеміз, содан кейін суды жақсылап ағызамыз. Кеспені ет пен көкөністер салынған ыдысқа салып, кеспе алтын түске айналғанша араластырамыз. Ол суығанша тез тамақтану керек. кеспе - 4 пакет көкөністер - 500 г. ет - 200 г. соя соусы - 3-4 ас қасық сарымсақ - 1 түйір тұз - дәміне қарай бұрыш - дәміне қарай дәмдеуіштер - дәміне қарай қант - дәміне қарай