Кеспе қосылған ет кәстрөлі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер ӨНІМДЕР 400 г. жұмыртқа кеспесі Дәміне қарай 2 қасық маргарин тұзы мен бұрышы 1/4 кесе өсімдік майы (60 мг) 2 ірі ұсақ туралған пияз 2 ұсақталған сарымсақ қалампыры 1/2 кг ұнтақталған сиыр еті 2 жұмыртқа 1/2 шай қасық. үгітілген мускат жаңғағы тұз және қара бұрыш дәміне қарай 100 г. консервіленген және сүзілген саңырауқұлақтар Науаны майлау үшін 1 қасық маргарин
Сипаттамасы ДАЙЫНДАУ ӘДІСІ 1. Пешті орташа температураға дейін қыздырамыз. 2. Кеспе, маргарин мен тұзды кастрюльге салыңыз, су құйыңыз және қайнатыңыз. Дайын болғанға дейін пісіріңіз. Суды сүзіп, кеспені дәміне қарай тұз бен бұрышпен дәмдеңіз. 3. Табада майды қыздырып, пияз мен сарымсақты қосып, пияз мөлдір болғанша қуырамыз. Қуыруға арналған табаға ет қосамыз және ол 15 минуттай тұрғанша қуыруды жалғастырамыз. Қуыру кезінде шанышқымен илеңіз және араластырыңыз. Оттан алыңыз, бір жұмыртқа мен мускат жаңғағын, тұзды, бұрышты қосып, бәрін жақсылап араластырыңыз. 4. Пісіру парағын майлаңыз. Біз кеспеге екінші жұмыртқаны ұрамыз, араластырамыз, кеспенің жартысын пісіру парағына, үстіне дайындалған ет қоспасын жағамыз, кеспенің екінші қабатымен жабамыз, үстіне саңырауқұлақтармен безендіреміз және орташа температурада 45 минут пісіреміз. . 5. Кәстрөл пісіп жатқанда тұздықты дайындаңыз: табада маргаринді ерітіп, ондағы пиязды қуырыңыз. Сол жерге су мен сорпа ұнтағын қосып, жақсылап араластырып, қайнатыңыз. Біз кремді қосамыз және қоспасы көпіршіктене бастағанша араластырамыз. Оттан шығарамыз. 6. Пештен дайын кастрюльді алыңыз, 10 минуттай салқындатыңыз, үстіне ыстық тұздық құйыңыз және қызмет етіңіз. Тұздық үшін: 2 қасық маргарин 1 кішкене туралған пияз 3/4 кесе су (180 мл) 3 ас қасық саңырауқұлақ сорпасының ұнтағы дәміне қарай тұз бен бұрыш 1 стакан көкөніс кремі (250 мл) дөңгелек табақша b24