Тұздық қосылған ет кәстрөлі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер Толтыру үшін: 4 ас қасық өсімдік майы 2 орташа майдалап туралған пияз 1 кг ұнтақталған сиыр еті 250 г саңырауқұлақтар, жаңа піскен немесе консервіленген, сүзілген және майдалап туралған 1/2 шай қасық үгітілген мускат жаңғағы 1 қасық коньяк тұзы мен бұрыш бірақ дәміне қарай
Сипаттамасы ДАЙЫНДАУ ӘДІСІ 1. Қуыруға арналған табада майды қыздырамыз және ондағы пиязды қызарғанша қуырамыз. Етті пиязға қосамыз және барлық сұйықтық буланғанша және ет тұнғанша қуырамыз, барлығы 12 минут. Қуыру кезінде етті илейміз және араластырамыз. 2. Саңырауқұлақтар, мускат жаңғағы, коньяк, тұз, бұрыш қосып, тағы 10 минут қуыруды жалғастырыңыз, барлық уақытта араластырыңыз. 3. Тұздықты дайындау үшін маргаринді кішкене кастрюльге ерітіп, ұн мен сорпа ұнтағын қосып, барлық маргарин сіңгенше араластырыңыз. Біртіндеп кремді қоспаға құйыңыз және барлық уақытта араластырыңыз. Тұздық қалың және біртекті болғанша баяу отта пісіріңіз. Оттан шығарамыз. 4. Пешті орташа температураға дейін қыздырамыз. 5. Науаның түбін 4 құймақпен жайып, дайындалған ет қоспасының 1/6 бөлігімен жабыңыз. Үстіне аздап тұздық құйып, 4 құймақты қайтадан жайып, салманы тегістеу және тығыздау үшін аздап басыңыз. Біз осылайша 6 қабатты төсеп, құймақ қабатымен аяқтаймыз, оларды әдемі жағын жоғары қаратып қоямыз. 6. Кәстрөлді саңырауқұлақ кесектерімен безендіріп, 25 минут пісіріңіз. Бұл кастрюльді ыстық та, суық та беруге болады. ӨНІМДЕР 24 дайын құймақ (166 бетті қараңыз) Тұздық үшін: 50 г. маргарин 1 толық шай қасық ұн 1/2 ас қасық саңырауқұлақ сорпасының ұнтағы 1 стакан көкөніс кремі (250 г) Безендіру үшін: кесілген саңырауқұлақтар түбін алып тастайтын пісіру парағы 22