Пияз қосылған ет кәстрөлі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер ӨНІМДЕР 1/2 кг пияз, аршылған және майдалап туралған 2 картоп 500 г. ұнтақталған және мұқият сығылған ет 3 жұмыртқа 1 қасық қарапайым ұн 3 түйір сарымсақ, ұсақталған дәміне қарай ақ бұрыш тұз және дәміне қарай қара бұрыш 20 г. кішкене текшелерге кесілген маргарин дөңгелек науа 22
Сипаттамасы ДАЙЫНДАУ ӘДІСІ 1. Пешті орташа температураға дейін қыздырамыз. 2. Пиязды кастрюльге салыңыз, қайнаған суға құйыңыз және 20 минутқа қалдырыңыз. 3. Осы уақытта картопты суға қайнатамыз, қабығын аршып, пюре дайындаймыз. 4. Пиязды судан шығарамыз, сығып, үлкен ыдысқа жібереміз, картоп пюресі, ұнтақталған ет, жұмыртқа, ұн, сарымсақты қосып, тегіс болғанша араластырамыз. 5. Тұз, ақ, қара бұрыш қосып дәмдеңіз де, қайтадан жақсылап араластырыңыз. 6. Науаны майлап, қоспаны жайып, бетіне маргаринді жағамыз. 7. 45 минут немесе дайын болғанға дейін пісіріңіз.