Тәтті аскөк қосылған кәстрөл
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты50 минут
Өнімдер ӨНІМДЕР Тәтті аскөктің 2 сабағы (аскөк, ивритше "Шумар") орташа өлшемді, 4 бөлікке бөлінген 2 банка жартылай майсыз сүзбе (500 г) 2 тік ұсақ туралған жұмыртқа 2 ас қасық картоп ұны 2 ас қасық жұмсартылған сары май 1/2 кесе туралған кориандр (құсбар) 3 шайқалған жұмыртқа тұз, бұрыш дәміне қарай 20х20 см шаршы таба
Сипаттамасы ДАЙЫНДАУ ӘДІСІ 1. Пешті орташа температураға дейін қыздырамыз. 2. Тәтті аскөкті кастрюльге салыңыз, үстіне су құйыңыз және дайын болғанға дейін қайнатыңыз. Біз суды шығарамыз және біртекті пюре күйіне дейін илейміз. 3. Ыдысқа салыңыз, сүзбе, қатты жұмыртқа, картоп ұны, май, кориандр қосып, әр өнімнен кейін жақсылап араластырыңыз. 4. Жұмыртқаны қосып, тұз, бұрыш қосып, тегіс болғанша араластырыңыз. 5. Пісіру парағын майлап, қоспаны жайыңыз. 6. 50 минут немесе дайын болғанға дейін пісіріңіз.