Қырыққабат қосылған "флоренциялық" кәстрөл
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 кг туралған қырыққабат 200 г үгітілген ірімшік 1 банка қаймақ (170 г) 4 ұрылған жұмыртқа 3 ас қасық өздігінен көтерілетін ұн бір шымшым қант дәміне қарай тұз бен қара бұрыш науаны майлауға арналған өсімдік майы Науаға себуге арналған 1 қасық нан үгіндісі дөңгелек науа20
Сипаттамасы ДАЙЫНДАУ ӘДІСІ 1. Пешті орташа температураға дейін қыздырамыз. 2. Қырыққабатты кастрюльге салыңыз, аздап су құйыңыз және баяу отта жартылай дайын болғанға дейін пісіріңіз. Суды мұқият сорып, үлкен ыдысқа жібереміз. 3. Ірімшік, қаймақ, жұмыртқа, ұн, қант қосып, жақсылап араластырыңыз. 4. Тұз бен бұрыш қосып дәмдеңіз де, қайтадан араластырыңыз. 5. Пісіру парағын майлап, нан үгіндісіне себіңіз. 6. Біз шамамен 50 минут пісіреміз немесе кастрюль алтын қоңыр қабықпен жабылғанша. ӨНІМДЕР