Спаржа қосылған кастрюль
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты50 минут
Өнімдер
ӨНІМДЕР 500 г спаржа
консервіленген және сүзілген 1 қасық сары май 1 пакет спаржа сорпасының ұнтағы (30 г) 1 стакан сүт (250 мл) 200 г ұсақ үгітілген ірімшік 1
5 банка қаймақ (250 мл) 2 ас қасық жүгері крахмалы 1/3 кесе күнжіт тұқымы (сумсума) 4 жұмыртқа дәміне қарай тұз бен қара бұрыш науаны майлауға арналған май өлшемі 30х10 см тікбұрышты науа
консервіленген және сүзілген 1 қасық сары май 1 пакет спаржа сорпасының ұнтағы (30 г) 1 стакан сүт (250 мл) 200 г ұсақ үгітілген ірімшік 1
5 банка қаймақ (250 мл) 2 ас қасық жүгері крахмалы 1/3 кесе күнжіт тұқымы (сумсума) 4 жұмыртқа дәміне қарай тұз бен қара бұрыш науаны майлауға арналған май өлшемі 30х10 см тікбұрышты науа
Сипаттамасы ДАЙЫНДАУ ӘДІСІ 1. Пешті орташа температураға дейін қыздырамыз. 2. Аспарагусты ұзындығы 3 см кесектерге кесеміз және бір жаққа қоямыз. 3. Сары майды кастрюльге ерітіп, сорпа ұнтағын қосып, жақсылап араластырыңыз. Сүтті кастрюльге бірте-бірте құйып, өте баяу отта қайнатамыз, қоспасы тегіс және біртекті болғанша үнемі араластырамыз. Оттан шығарамыз. 4. Алынған тұздыққа спаржа кесектерін, дайындалған үгітілген ірімшіктен 1 стакан, қаймақ, жүгері крахмалы мен сумсумды саламыз. 5. Жұмыртқаны қоспаға бір-бірлеп шайқаңыз және әрқайсысынан кейін жақсылап араластырыңыз. 6. Пісіру парағын майлап, оны жармаға себіңіз. Біз спаржа қоспасын жайып, оны қалған ірімшікке себеміз. 7. 50 минут немесе дайын болғанға дейін пісіріңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Спаржа қосылған кастрюль пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 50 мин. Из продуктов вам понадобятся ӨНІМДЕР 500 г спаржа, консервіленген және сүзілген 1 қасық сары май 1 пакет спаржа сорпасының ұнтағы (30 г) 1 стакан сүт (250 мл) 200 г ұсақ үгітілген ірімшік 1,5 банка қаймақ (250 мл) 2 ас қасық жүгері крахмалы 1/3 кесе күнжіт тұқымы (сумсума) 4 жұмыртқа дәміне қарай тұз бен қара бұрыш науаны майлауға арналған май өлшемі 30х10 см тікбұрышты науа. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz