Пияз және зире кәстрөлі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер ӨНІМДЕР 2 ірі пияз сабағы, аршылған және майдалап туралған пиязды қайнату үшін ыстық су 6 ұрылған жұмыртқа 1 қасық ұнтақталған зире 1/4 шай қасық тұз қара бұрыш дәміне қарай Қуыруға арналған 4 қасық өсімдік майы
Сипаттамасы ДАЙЫНДАУ ӘДІСІ 1. Пиязды үлкен ыдысқа салып, үстіне ыстық су құйып, 15 минутқа қоямыз. 2. Суды мұқият сүзіп, пиязды таза ыдысқа салыңыз. 3. Жұмыртқа, зире, тұз, бұрыш қосып, бәрін жақсылап араластырыңыз. 4. Майды орташа мөлшердегі кастрюльге қыздырыңыз. 5. Қоспаны кастрюльге салыңыз да, баяу отта 10 минут қуырыңыз. Кәстрөлді табақпен жабыңыз, аударыңыз, кастрюльді екінші жағымен кастрюльге салыңыз да, баяу отта тағы 10 минут қуырыңыз.