Балық уылдырығынан жасалған кастрюль
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты12 минут
Өнімдер 1/2 кг балық уылдырығы (тұқы немесе голланд) 4 жұмыртқа 5 ас қасық. л ұн 1 шай қасық. ұнтақталған зире тұзы мен қара бұрыш Раст майы.
Сипаттамасы Мұқият жуыңыз және суды сүзіңіз. Біз оны үлкен ыдысқа салып, ұн, жұмыртқа, зире, тұз, бұрыш қосып, бәрін жақсылап араластырамыз. Майды орташа, терең және ауыр табада қыздырамыз. Алынған қоспаны сол жерге жайып, орташа отта шамамен 12 минут немесе кастрюль төменнен қызарғанша қуырамыз. Мұқият аударыңыз және екінші жағынан тағы 12 минут қуырыңыз. Ыстық күйде қызмет етіңіз.