Алхоры соусы қосылған құймақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут

Өнімдер
60 г. ұн
1 ас қасық. қасық қант 2 жұмыртқа
1/8 л сүт 1 ас қасық. сары май қасық 350 г қара өрік
1/8 л су
4 ас қасық. қасық қант 1 шымшым даршын
қант ұнтағы
лимон бальзамы
1 ас қасық. қасық қант 2 жұмыртқа
1/8 л сүт 1 ас қасық. сары май қасық 350 г қара өрік
1/8 л су
4 ас қасық. қасық қант 1 шымшым даршын
қант ұнтағы
лимон бальзамы
Сипаттамасы Ұнды, қантты және жұмыртқаны жақсылап араластырыңыз. Сүтті біртіндеп қосып, біртекті масса пайда болғанша араластырыңыз. Суық жерге 30 минутқа қойыңыз. Су мен қантты қосып, жемістер аздап қайнағанша шамамен 12 минут пісіріңіз. Даршынмен дәмдеңіз. Табада кезекпен төрт құймақты қуырыңыз. Үстіне жылы қара өрік соусын тамызыңыз. Әр құймақты екіге бүктеңіз. Қант ұнтағын себіңіз және лимон бальзамымен безендіріңіз. Бір порцияда 570 ккал
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Алхоры соусы қосылған құймақ пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 30 мин. Из продуктов вам понадобятся 60 г. ұн, 1 ас қасық. қасық қант 2 жұмыртқа, 1/8 л сүт 1 ас қасық. сары май қасық 350 г қара өрік, 1/8 л су, 4 ас қасық. қасық қант 1 шымшым даршын, қант ұнтағы, лимон бальзамы. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz