Пияз және саңырауқұлақ қосылған кастрюль
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер қамыр үшін: 2,3 кесе өздігінен көтерілетін ұн !00 г. маргарин 1 банка қаймақ (170 мл) толтыру үшін: 3 ас қасық сары май 6 ірі туралған пияз 250 г. жаңа піскен немесе консервіленген саңырауқұлақтар, сүзілген және туралған 1/2 кесе кілегей (125 мл) 1 шай қасық саңырауқұлақ сорпасының ұнтағы дәміне қарай тұз бен қара бұрыш 3 ұрылған жұмыртқа 200 г. үгітілген ірімшік кішкене алюминий табақ
Сипаттамасы ДАЙЫНДАУ ӘДІСІ 1. Ұнды, маргаринді және қаймақты ыдысқа салыңыз. Қамырды илейміз және оны тоңазытқышта шамамен 30 минут суытамыз. Науаны майлап, түбін қамырмен жағамыз. 2. Пешті орташа температураға дейін қыздырамыз. 3. Толтырманы дайындаңыз: майды табада ерітіп, ондағы пиязды алтын түске дейін қуырыңыз. Саңырауқұлақтарды қосып, тағы 5 минут қуыруды жалғастырамыз, барлық уақытта араластырамыз. 4. Кілегей, сорпа ұнтағын қосып, тұз, бұрыш қосып, қоспасы қоюланғанша 4 минут қайнатамыз. 5. Ыдысқа салыңыз, сәл салқындатыңыз. Біз жұмыртқаны қосамыз, араластырамыз және қоспаны пісіру парағындағы қамырға жағамыз. Қыздырылған пеште шамамен 15 минут немесе қызарғанша пісіріңіз. 6. Кәстрөлге үгітілген ірімшік қабатын себіңіз де, орташа отта тағы 35 минут пісіріңіз. Қызмет көрсетер алдында шамамен 15 минут суытыңыз. ӨНІМДЕР