Пияз қосылған кеспе кәстрөлі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты35 минут
Өнімдер ӨНІМДЕР 500 г. кең жұмыртқа кеспесі (1 пакет) 50 г. сары май 3 ірі туралған пияз 3 ұрылған жұмыртқа дәміне қарай үгітілген мускат жаңғағы дәміне қарай тұз және қара бұрыш 50 г. үгітілген ірімшік маргарин безендіруге арналған науаны майлау үшін: кішкене қуырылған пияз
Сипаттамасы ДАЙЫНДАУ ӘДІСІ 1. Пешті орташа температураға дейін қыздырамыз. 2. Кеспені суға пісірілгенге дейін қайнатыңыз және сүзгіден өткізіңіз. 3. Қуыруға арналған табада майды ерітіп, пиязды алтын түске дейін қуырыңыз. Сүзілген саңырауқұлақтарды қосып, тағы 10 минут қуыруды жалғастырамыз, барлық уақытта араластырамыз. 4. Кеспені ыдысқа жайып, саңырауқұлақтарды, жұмыртқаларды қосып, мускат жаңғағы, тұз, бұрыш қосып, жақсылап араластырыңыз. 5. Пісіру парағын майлап, алынған қоспаны жайыңыз. Үстіне ірімшік сеуіп, 35 минут немесе дайын болғанға дейін пісіріңіз.