Тәтті кастрюль
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер 250 гр жұмыртқа кеспесі (1 пакет) 1 л. раст майы пакеттегі нұсқауларға сәйкес кеспе пісіруге арналған су 1 банка майлы сүзбе (250 гр) 2 жұмыртқа 1/2 кесе қант 50 г мейіз 50 г туралған жаңғақ 2 ас қасық. л бал 2 ас қасық коньяк 3 шай қасық кондитерлік ұнтақ ванильдің бірнеше тамшысы
Сипаттамасы Тұмшапешті орташа температураға дейін су мен май құйылған кастрюльге қыздырамыз, кеспені қайнатып, дайын болғанға дейін қайнатамыз. Сүземіз, бірақ шаймаймыз және үлкен ыдысқа саламыз. Кеспеге кастрюльге арналған барлық өнімдерді қосамыз және біртекті масса күйіне дейін араластырамыз. Пісіру парағын майлап, оны жармамен жабамыз. Алынған қоспаны пісіру парағына жайып, 30 минут пісіреміз. Осы уақытта біз сиропты дайындаймыз: біз барлық өнімдерді кастрюльге саламыз және сироп қалыңдағанша пісіреміз. Кәстрөлді пештен алыңыз, үстіне сироп құйыңыз және 20 минут жібітіңіз. ШӘРБАТ: 1/2 кесе қант 1/4 кесе су (60 мл) 1 ас қасық жаңа лимон шырыны ванильді эссенцияның бірнеше тамшысы раст майы 1 л жарма дөңгелек науа22