"Наполеон" кәстрөлі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер толтыру үшін: 2 жұмыртқа 25 г үгітілген ірімшік 1 банка майлы сүзбе (250 г) 1 қасық майдалап туралған ірімшік ірімшігі 3/4 кесе сүт (180 мл) дәміне қарай тұз бен бұрыш жалпақ алюминий табасы 20
Сипаттамасы ДАЙЫНДАУ ӘДІСІ 1. Пешті орташа температураға дейін қыздырамыз. 2. Қамырға арналған барлық өнімдерді салып, илейміз. Тоңазытқышта 15 минутқа қалдырамыз. 3. Қамырды ұн себілген жұмыс тақтасына науаның өлшеміне қарай жайыңыз. Науаны майлап, түбіне және бүйір қабырғаларына қамыр парағын жағамыз. Шеттерін туралаңыз. 4. Толтыруға арналған барлық өнімдерді ыдысқа салыңыз да, бәрін біртекті массаға шайқаңыз. Толтырманы қамырдың үстіне пісіру парағына жайып, 45 минут пісіреміз. 5. Пештен шығарамыз және 5 минутқа қоямыз. Алюминий науаны алып тастаймыз және қызмет ету үшін кастрюльді абайлап табаққа саламыз. Кәстрөлге ыстық та, суық та беруге болады. Қамырға арналған ӨНІМДЕР: 1 ширек кесе қарапайым ұн 50 г. сары май 1 сарысы 3 қасық қаймақ бір шымшым тұз