Саңырауқұлақтар мен ірімшік қосылған кастрюль
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер Толтыру үшін: 200 "Г ұсақ үгітілген ірімшік 500 г. жаңа піскен немесе консервіленген сүзілген саңырауқұлақтар 1 банка қаймақ (170 мл) 3 жұмыртқа 1/4 шай қасық үгітілген мускат жаңғағы дәміне қарай тұз және қара бұрыш дөңгелек науа b22
Сипаттамасы ДАЙЫНДАУ ӘДІСІ 1. Пешті орташа температураға дейін қыздырамыз. 2. Қамырға арналған барлық өнімдерді ыдысқа салыңыз, илеңіз және тоңазытқышқа 30 минутқа қойыңыз. 3. Осы уақытта біз толтыруды дайындаймыз: ірімшік, саңырауқұлақ, қаймақ, жұмыртқа, мускат жаңғағын үлкен ыдысқа саламыз, бәрін араластырамыз, тұз бен бұрыш қосамыз. 4. Қамырды пісіру парағына жайыңыз. (оны жайып салудың қажеті жоқ, оны жай ғана қолыңызбен салуға болады.) 5. Толтырманы қамыр қабатына жайып, шамамен 45 минут немесе дайын болғанға дейін пісіріңіз. Нұсқау: Егер қамыр көп болып шықса, артығын келесі уақытқа дейін мұздатуға болады. Қамырға арналған ӨНІМДЕР: 2 стакан өздігінен көтерілетін ұн 100 г маргарин 1 банка қаймақ (170 мл)