Асқабақтан жасалған "Анис" кәстрөлі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер ӨНІМДЕР 1 кг цуккини, үгітілген және сығылған 4 жұмыртқа, белки мен сарысы бөлек 1 банка коттедж сүзбесі (25 г) 1 банка йогурт (170 мл) 150 г. қыздырылған ұнтақталған бадам 2 қасық арақ немесе анис қосылған басқа ликер бір шымшым үгітілген мускат жаңғағы дәміне қарай тұз бен қара бұрыш науаны майлауға арналған өсімдік майы науаны себуге арналған ұн әшекейлеу үшін: 1 қасық күнжіт тұқымы (сумсума) дөңгелек табақша b22
Сипаттамасы ДАЙЫНДАУ ӘДІСІ 1. Пешті орташа температураға дейін қыздырамыз. 2. Үлкен ыдысқа цуккини, сарысы, сүзбе, йогурт, бадам, арақ және мускат жаңғағын саламыз. Біртекті масса күйіне дейін мұқият араластырыңыз. 3. белки бір шымшым тұзбен тұрақты көбік пайда болғанша шайқаңыз. Біз көбікті бұрын алынған қоспаның үстіне өте мұқият жайып, қайтадан ақырын араластырамыз. 4. Науаны майлап, ұн себеміз. 5. Қоспаны абайлап пісіру парағына жіберіп, 45 минут немесе дайын болғанға дейін пісіріңіз. Нұсқау: қаласаңыз, қызмет көрсетер алдында кастрюльге күнжіт тұқымын себуге болады