"Париждік" сүзбе пісірмесі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты35 минут
Өнімдер ӨНІМДЕР 2 банка майлы сүзбе (500 г) 5 жұмыртқа, сарысы мен ь бөлек 2 ас қасық қарапайым ұн 6 жасыл пияз сабағы, ұсақ туралған дәміне қарай тұз бен бұрыш науаны майлауға арналған маргарин Науаға себуге арналған 1 қасық жарма дөңгелек науа20
Сипаттамасы ДАЙЫНДАУ ӘДІСІ 1. Пешті орташа температураға дейін қыздырамыз. 2. Сүзбені, ұнды, сарысын және жасыл пиязды үлкен ыдысқа салыңыз. Тұз, бұрыш қосып дәмдеңіз және барлығын біртекті массаға араластырыңыз. 3. Басқа ыдыста белки қатты көбік пайда болғанша шайқаңыз және сүзбе қоспасына абайлап қосыңыз. 4. Пісіру парағын майлап, жармаға себіңіз. Қоспаны абайлап науаға салыңыз да, 35 минут пісіріңіз немесе кастрюль көтерілгенше және қызарғанша пісіріңіз.