Жасыл пияз қосылған кәстрөл
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты45 минут
Өнімдер
Сипаттамасы ДАЙЫНДАУ ӘДІСІ 1. Пешті орташа температураға дейін қыздырамыз. 2. Үлкен ыдысқа сүзбе, пияз, ақжелкен, жұмыртқа, шафран салып, бәрін жақсылап шайқаңыз. Саңырауқұлақтарды қосып, бәрін бірге араластырамыз. 3. Тұз, бұрыш салып, қайтадан жақсылап араластырамыз. 4. Пісіру парағын майлап, қоспаны жайыңыз. 5. 45 минут немесе дайын болғанға дейін пісіріңіз. ӨНІМДЕР 1 банка жартылай майсыз сүзбе (250 г) 250 г. сығылған (қатты) сүзбе 6 ірі туралған жасыл пияз сабағы 1 кесе майдалап туралған жасыл ақжелкен 5 ұрылған жұмыртқа 3 ас қасық қарапайым ұн тұз және қара бұрыш дәміне қарай 1/4 шай қасық ұнтақталған шафран науаны майлауға арналған маргарин 150 г. майдалап туралған саңырауқұлақтар дөңгелек науа b20