Саңырауқұлақтар қосылған "Провансаль" кәстрөлі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты50 минут
Өнімдер
Сипаттамасы ДАЙЫНДАУ ӘДІСІ 1. Пешті орташа температураға дейін қыздырамыз. 2. Үлкен ыдыста сүзбе, ірімшік, ұрылған жұмыртқа, саңырауқұлақ сорпасының ұнтағын тегіс болғанша араластырамыз. 3. Үлкен табада майды қыздырып, ондағы пиязды жартылай дайын болғанға дейін қуырамыз. Саңырауқұлақтарды қосып, пиязбен бірге шамамен 8 минут қуырыңыз. 4. Қуырылған саңырауқұлақтарды пиязбен бірге сүзбе массасына салыңыз да, бәрін жақсылап араластырыңыз. 5. Дәміне қарай тұз бен бұрыш қосып дәмдеңіз (тұзды аздап қою керек, өйткені сорпа ұнтағы жеткілікті тұзды). 6. Науаны аздап майлап, қоспаны жайып, 40 - 50 минут немесе дайын болғанға дейін пісіріңіз.