Жасыл пияз қосылған қуырылған устрица саңырауқұлақтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер 1 порция үшін: 200 гр аршылған устрица саңырауқұлағы 100 гр пияз қосылған аршылған жасыл пияз 1 кішкене түйір сарымсақ 1 ас қасық.л. (10 гр) раст. май тұзы ақ бұрыш (ұнтақталған) Прованс шөптері қосылған 50 гр фришкез (60% Фетт) 1/2 түйір сарымсақ 1 тұтас дәнді тоқаш (60 гр)
Сипаттамасы (тағамдар: француз) Дайындау: 1. Устрица саңырауқұлақтарын сүртіңіз және, мүмкін, тұтынуға ыңғайлы кесектерге кесіңіз. Жасыл пиязды пиязбен тазалаңыз, жуыңыз және ені шамамен 1 см сақиналарға кесіңіз. Сарымсақты аршып, майдалап тураңыз. 2. қуыруға арналған табада өсімдік майын қыздырыңыз. Ондағы сарымсақты мөлдір болғанға дейін қуырыңыз. Саңырауқұлақтарды қосып, алтын қоңыр түске дейін шамамен 5 минут қуырыңыз. Саңырауқұлақтармен бірге пиязды аздап қуырыңыз. Тұз және бұрыш себіңіз. 3. Фрискезді саңырауқұлақтарға ас қасық көмегімен жағыңыз және баяу отта қақпақ астында еруіне мүмкіндік беріңіз. 4. Жасыл пиязды жуыңыз, суды шайқаңыз және сақиналарға кесіңіз. Саңырауқұлақтарды жасыл пиязбен себіңіз. Тұтас дәнді тоқашпен бірге қызмет етіңіз.