Кассель шницельімен буға пісірілген көкөністер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер 1 порция үшін: 160 гр аршылған картоп тұзы, ақ бұрыш 1 аршылған пияз 50 гр аршылған шампиньон саңырауқұлағы 50 гр аршылған қызанақ 200 гр аршылған қытай қырыққабаты 100 гр Кассель стиліндегі майсыз шницель 1 шай қасық. өсімдік майы 1 шай қасық. көкөніс сорпасы (еритін) Ақжелкеннің 2-3 сабағы
Сипаттамасы (тағамдар: неміс) Дайындау: 1. Картопты жуып, тұзды суға шамамен 20 минут қайнатыңыз. 2. Шамдарды текшелерге кесіңіз. Саңырауқұлақтарды, қызанақты және капутаны жуыңыз. Саңырауқұлақтарды тілімдерге, қызанақты текшелерге кесіңіз, қырыққабатты ұсақтап тураңыз. Шницельді шайыңыз, пергаментпен жабыңыз және текшелерге кесіңіз. 3. Майды қыздырыңыз. Ондағы пиязды мөлдір болғанға дейін қуырыңыз. Етті, шампиньондарды және қырыққабатты қосып, араластыра отырып, қуырыңыз. Қызанақты араластырыңыз. 6-8 ас қасық қосыңыз.л су мен сорпа. Қақпақтың астында шамамен 5 минут қайнатыңыз. Тұз және бұрыш себіңіз. 4. Ақжелкенді жуыңыз, сонымен қатар безендіру үшін бірнеше бұтақты ұсақтап тураңыз. Көкөністерге себіңіз. Картоп қосыңыз. Ақжелкенмен безендіру үшін.