Паприка соусы қосылған спагетти
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер 4 порция үшін: 2 сары паприка 1 пияз пияз немесе 1 пияз сабағы бар 250 гр майсыз пісірілген ветчина 2 ас қасық.л раст. майлар 1 ас қасық. томат пастасы 1 банка (850 мл) қызанақ 1 шай қасық. мөлдір сорпа (еритін) 400 гр спагетти тұзы, қара бұрыш жаңа піскен бірнеше сабақтар немесе 1 шай қасық. құрғақ тимьян 1 кішкене қызыл чили бұрышы немесе кішкене кайен бұрышы 1 шымшым қант
Сипаттамасы Паприка соусымен спагетти Дайындау: 1. паприка мен жасыл пиязды тазалап, жуыңыз. Паприканы кесектерге, пиязды жұқа сақиналарға кесіңіз. 2. Ветчинаны текшелерге кесіңіз. Майды табада немесе кастрюльде қыздырыңыз. Ондағы ветчинаны аздап қуырыңыз. Оны шығарып салады. Ветчина астындағы майға паприка мен пиязды қайнатыңыз. Томат пастасын араластырыңыз. 3. Көкөністерге 1/8 литр су мен қызанақты шырынмен бірге құйыңыз. Қайнатыңыз, сорпаны араластырыңыз және бәрін шамамен 15 минут қайнатыңыз. 4. Спагетиді жеткілікті мөлшерде қайнаған тұзды суға шамамен 15 минут қайнатыңыз. 5. Жаңа піскен тимьянды жуып, ұсақтап тураңыз. Тимьянды тұздыққа құйыңыз. Соңғы 5 минутта ветчина қосыңыз. Циилиді тазалаңыз, жуыңыз, сақиналарға кесіңіз және тұздыққа қосыңыз. 6. Паприка тұздығын тұз, бұрыш және қантпен қайнатыңыз. Спагеттиді ағызып, дереу тұздықпен бірге қызмет етіңіз. Тағамға арналған сусын: салқындатылған қызыл шарап.