Ветчина мен кілегей соусы қосылған тортеллини
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер 4 порция үшін: 400 құрғақ түрлі -түсті тортеллини тұзы 250 гр цуккини 1 пияз 2 ас қасық.л өсімдік майы 150 мл көкөніс сорпасы (еритін) 1 пакет (250 гр) кілегей 2 ас қасық.л тұздықтарға арналған жеңіл кек алушы 150 гр туралған пісірілген ветчина ақ бұрыш 1 түйір ақжелкен
Сипаттамасы (асхана:Итальяндық) Дайындау: 1. Тортеллиниді қайнаған тұзды суға 10 минут қайнатыңыз. Цуккиниді тазалаңыз, жуыңыз және тілімдерге кесіңіз. Шамдарды тазалаңыз және текшелерге кесіңіз. 2. Пияз мен цуккиниді ыстық өсімдік майына қуырыңыз. Сорпа мен кілегей құйып, қайнатыңыз. Тұздыққа қоюландырғышты қосыңыз және оны шамамен 3 минут ісінуге қалдырыңыз. 3. Ветчинаны тегіс етіп турап, тұздыққа қосыңыз. Тұз және бұрыш себіңіз. Ақжелкенді жуыңыз, сулаңыз және майдалап тураңыз. Тортоллиниден суды төгіп тастаңыз. Тортоллиниді тұздықпен бірге араластырыңыз. Ақжелкенді қосыңыз.