Неополитандық стильдегі шницель
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер 4 порция үшін: 300 гр піскен қызанақ 1-2 түйір сарымсақ 2 базальды сабақтар 4-6 ас қасық.л зәйтүн майы, тұз, бұрыш 4 бұзау немесе шошқа еті (шамамен. 125 граммнан) шамамен. 4 ас қасық.л ұн, 1 жұмыртқа шамамен. 4 ас қасық.л нан ұны 2-3 цуккини(шамамен 500 гр) 3-4 ас қасық.л үгітілген пармезан бірнеше тамшы лимон шырыны
Сипаттамасы (тағамдар: итальяндық) Дайындау: 1. Қызанақты жуыңыз және текшелерге кесіңіз. Сарымсақты тазалаңыз, тураңыз. Насыбайгүлді жуып, майдалап тураңыз. Сарымсақтың жартысын 1 ас қасық қуырыңыз.л өсімдік майы. Қызанақты қосып, тұз бен бұрыш қосыңыз. Орташа отта 8-10 минут қайнатыңыз. Насыбайгүл қосыңыз. 2. Шницельді майлықпен сүртіңіз, екіге бөліңіз және мүмкін ұрып тастаңыз. тұз және бұрыш себіңіз. Ұнға, ұрылған жұмыртқаға және нан ұнына кезекпен ораңыз. 3. Цуккиниді тазалаңыз, жуыңыз және тілімдерге бөліңіз. Сарымсақ пен цуккинидің қалдықтарын 1-2 ас қасықта қуырыңыз.л ыстық өсімдік майы шамамен 5 минут. Жиі араластырыңыз. Тұз және бұрыш себіңіз. 4. 2-3 ас қасық қыздырыңыз.л ыстыққа төзімді табада өсімдік майы. Шницельді екі жағынан шамамен 2 минут қуырыңыз. Олардың үстіне томат тұздығын жайып, пармезан ірімшігіне себіңіз. Алдын ала қыздырылған пеште жоғарғы деңгейде 3-5 минут пісіріңіз (немесе табаны қақпақпен жауып, ірімшікті ерітіңіз). Лимон шырынын себіңіз. Табаққа салыңыз. Кеспеге гарнир ретінде қызмет етіңіз.