Салмасы бар лазаньядан жасалған орамдар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты4 минут
Өнімдер 4 порция үшін: 375 гр брокколи 1/2 л көкөніс сорпасы 500 гр шампиньон саңырауқұлағы 1 орташа пияз 50 гр сары май немесе маргарин тұз, бұрыш, мускат жаңғағы 50 гр ұн, 1/4 л сүт 150 гр үгітілген Гуда ірімшігі 16 лазанья табақшасы аздап өседі. сары май 16 дана (шамамен. 250 гр) Кассель стиліндегі салқындатылған ет
Сипаттамасы (тағамдар: итальяндық) Дайындау: 1. Брокколиді тазалаңыз, жуыңыз және бұтақтарға бөліңіз. Сорпада шамамен 4-5 минут пісіріңіз. Суды төгіп тастаңыз, сорпаны кастрюльге жинаңыз. 2. Саңырауқұлақтарды тазалаңыз, жуыңыз және төртке бөліңіз. Пиязды тазалаңыз және текшелерге кесіңіз. 10 гр майды ерітіңіз, оған пияз бен саңырауқұлақтарды қуырыңыз. Тұз және бұрыш себіңіз де, табадан ағызыңыз. 3. Бір табада тағы 40 гр сары майды ерітіңіз. Ондағы ұнды қуырыңыз. Араластыра отырып, сорпа мен сүтті қосып, қайнатыңыз. Ірімшіктің жартысын құйып, ерітіңіз. Тұз, бұрыш және мускат жаңғағымен дәмдеңіз. Саңырауқұлақтар мен брокколиді қосыңыз, сәл салқындатыңыз. 4. Лазанья табақтарын өсімдік майы қосылған тұзды суға шамамен 3-4 минут қайнатыңыз, суды төгіп тастаңыз. Әр табаққа салқындатылған ет пен кішкене бұқтырылған тағамның бір бөлігін салыңыз, орамға ораңыз. Орамдарды майланған кастрюльге арналған ыдысқа салыңыз. Бұқтырылған тағам мен ірімшіктің қалдықтарын бетіне жайыңыз. Ыстық пеште пісіріңіз (электр плитасы: 200 шС /газ плитасы: 3 -қадам) 45-50 минут.