Насыбайгүл және чили-пияз соусы қосылған спагетти
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты4 минут
Өнімдер 4 порция үшін: 300 гр пияз 150 гр пісірілген ветчина бір бөлікке 6 ас қасық зәйтүн майы 1 қызыл чили бұрышы 1 түйір сарымсақ 1 банка қызанақ бұқтырмасы (425 гр) 150 гр бұршақ (мұздатылған) тұз бұрыш қант 400 гр спагетти 1 түйір насыбайгүл 40 гр пармезан
Сипаттамасы Насыбайгүл және чили-пияз соусы қосылған спагетти (ас үй:Итальяндық) Дайындау: 1. Пиязды және пісірілген ветчинаны текшелерге ұсақтап турап, 3 ас қасық зәйтүн майына 4-5 минут қызарғанша қуырыңыз. Чилиден тұқымдарды алып тастаңыз және сарымсақпен бірге тураңыз. 2. Пияз мен ветчинаға чили, сарымсақ, қызанақ бұқтырмасы мен бұршақ қосып, қақпағын ашпай 5 минут қайнатыңыз. тұз, бұрыш және бір шымшым қантпен дәмдеңіз. 3. Спагеттиді қаптамадағы нұсқауларға сәйкес тұзды суға пісіріңіз. Насыбайгүл жапырақтарын жолақтарға кесіңіз. Спагеттиден суды төгіп тастаңыз, оларға 3 ас қасық араластырыңыз. л өсімдік майы мен насыбайгүл, тұз бен бұрыш. 4. Спагеттиді терең табақтарға жайыңыз. тұздықты тағы бір рет қайнатыңыз және оны спагеттидің үстіне құйыңыз. Жаңа үгітілген пармезан ірімшігіне себіңіз.