Насыбайгүл және чили-пияз соусы қосылған спагетти
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты4 минут
Өнімдер
4 порция үшін: 300 гр пияз 150 гр пісірілген ветчина бір бөлікке 6 ас қасық зәйтүн майы 1 қызыл чили бұрышы 1 түйір сарымсақ 1 банка қызанақ бұқтырмасы (425 гр) 150 гр бұршақ (мұздатылған) тұз бұрыш қант 400 гр спагетти 1 түйір насыбайгүл 40 гр пармезан
Сипаттамасы Насыбайгүл және чили-пияз соусы қосылған спагетти (ас үй:Итальяндық) Дайындау: 1. Пиязды және пісірілген ветчинаны текшелерге ұсақтап турап, 3 ас қасық зәйтүн майына 4-5 минут қызарғанша қуырыңыз. Чилиден тұқымдарды алып тастаңыз және сарымсақпен бірге тураңыз. 2. Пияз мен ветчинаға чили, сарымсақ, қызанақ бұқтырмасы мен бұршақ қосып, қақпағын ашпай 5 минут қайнатыңыз. тұз, бұрыш және бір шымшым қантпен дәмдеңіз. 3. Спагеттиді қаптамадағы нұсқауларға сәйкес тұзды суға пісіріңіз. Насыбайгүл жапырақтарын жолақтарға кесіңіз. Спагеттиден суды төгіп тастаңыз, оларға 3 ас қасық араластырыңыз. л өсімдік майы мен насыбайгүл, тұз бен бұрыш. 4. Спагеттиді терең табақтарға жайыңыз. тұздықты тағы бір рет қайнатыңыз және оны спагеттидің үстіне құйыңыз. Жаңа үгітілген пармезан ірімшігіне себіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Насыбайгүл және чили-пияз соусы қосылған спагетти пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 4 мин. Из продуктов вам понадобятся 4 порция үшін: 300 гр пияз 150 гр пісірілген ветчина бір бөлікке 6 ас қасық зәйтүн майы 1 қызыл чили бұрышы 1 түйір сарымсақ 1 банка қызанақ бұқтырмасы (425 гр) 150 гр бұршақ (мұздатылған) тұз бұрыш қант 400 гр спагетти 1 түйір насыбайгүл 40 гр пармезан. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz