Тауық еті мен бамбук қосылған жасыл карри
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер 500 гр тауық етінің филесі 300 гр бамбук өскіндері жолақтарға кесілген (1 үлкен банка) 200 гр жас бұршақ түйіршіктері 400 мл кокос сүті (1 банка) 1 шай қасық. жасыл карри пастасы (dFpd Kiau Wan)
Сипаттамасы 4 порция үшін 3 ас қасық.л балық соусы 3 ас қасық.л қант 1 ас қасық.л лимон шырыны Тауықтың төс етін жолақтарға кесіңіз. Бамбук өскіндерінен сұйықтықты төгіп тастаңыз. 5 ас қасық алыңыз.л кокос сүті және кастрюльге қайнатыңыз. Оған карри пастасын араластырыңыз және бір минут қайнатыңыз. Тауық еті, бамбук, бұршақ бұршақтары, балық соусы, қант, лимон шырыны және қалған кокос сүтін қосыңыз. Барлығын баяу отта шамамен 10 минут қайнатыңыз. Кеңес: Табақты жасыл пиязбен немесе туралған чили бұрышымен безендіріп, күрішпен бірге қызмет етіңіз. Түпнұсқа рецепт: Тағамның нағыз тайлық өткірлігіне қол жеткізу үшін 2 ас қасық қолданылады.л 2 шай қасықтың орнына карри пастасы. Сонымен қатар, тағамды тай базаликімен безендіруге болады.