Таяқшалардағы шошқа етінен жасалған сате
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер 1 ас қасық.л. қант 1 ас қасық.л. раст. майлар Барбекюге арналған 10 таяқша
Сипаттамасы 10 таяқша үшін 500 гр шошқа филесі 3 түйір сарымсақ 1 ас қасық.л карри ұнтағы 3 ас қасық.л кокос сүті 2 ас қасық.л балық соусы Дайындау шамамен. 30 минут + маринадтау шамамен. 30 минут Шошқа етін қалыңдығы 1/2 см кесектерге кесіңіз, сарымсақты турап, қалған ингредиенттермен тұздық дайындаңыз. Шошқа етін аккордеон түрінде таяқшаларға салыңыз. Тұздықты құйып, шатырдың астына 30 минутқа қалдырыңыз. Барлық жағынан грильде қуырыңыз. Жержаңғақ соусымен бірге ұсыныңыз. Үкіт: (1) етті жіпке салмас бұрын, қуыру кезінде күйіп қалмас үшін таяқшаларды суға салыңыз. (2) Сыртта гриль жасау мүмкін болмаса, тағамды табада немесе пеште де дайындауға болады.