Таяқшалардағы шошқа етінен жасалған сате
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
1 ас қасық.л. қант 1 ас қасық.л. раст. майлар Барбекюге арналған 10 таяқша
Сипаттамасы 10 таяқша үшін 500 гр шошқа филесі 3 түйір сарымсақ 1 ас қасық.л карри ұнтағы 3 ас қасық.л кокос сүті 2 ас қасық.л балық соусы Дайындау шамамен. 30 минут + маринадтау шамамен. 30 минут Шошқа етін қалыңдығы 1/2 см кесектерге кесіңіз, сарымсақты турап, қалған ингредиенттермен тұздық дайындаңыз. Шошқа етін аккордеон түрінде таяқшаларға салыңыз. Тұздықты құйып, шатырдың астына 30 минутқа қалдырыңыз. Барлық жағынан грильде қуырыңыз. Жержаңғақ соусымен бірге ұсыныңыз. Үкіт: (1) етті жіпке салмас бұрын, қуыру кезінде күйіп қалмас үшін таяқшаларды суға салыңыз. (2) Сыртта гриль жасау мүмкін болмаса, тағамды табада немесе пеште де дайындауға болады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Таяқшалардағы шошқа етінен жасалған сате пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 30 мин. Из продуктов вам понадобятся 1 ас қасық.л. қант 1 ас қасық.л. раст. майлар Барбекюге арналған 10 таяқша. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz