Шошқа етінен жасалған карри 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер 500 гр шошқа еті 400 мл кокос сүті (1 банка) 2 шай қасық Ганг Пананг карри пастасы 2 ас қасық балық соусы 2 ас қасық қант 1 шай қасық лимон шырыны
Сипаттамасы 4 порция үшін Шошқа етінің филесін ені 2 см және ұзындығы 1 см жолақтарға кесіңіз. Кокос сүтінің жартысын кастрюльге карри пастасымен қыздырыңыз. Оған ет, қалған кокос сүті, балық тұздығы, қант және лимон шырынын қосыңыз. Барлығын 10 минут қайнатыңыз. Кеңес: Тағамды туралған жасыл пиязбен пиязбен безендіріп, күрішпен бірге ұсыныңыз.