Тускан стиліндегі спагетти
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты8 минут
Өнімдер 4 порция үшін: 300 гр жасыл бұршақ 400 гр спагеттини (жұқа спагетти) тұзы 150 гр шалот немесе ұсақ пияз 1-2 түйір сарымсақ 4 ас қасық.л өсімдік майы (мысалы, зәйтүн майы) 1 банка (425 мл) жасыл немесе ақ бұршақ бұршақтары ақ бұрыш 1/2 кастрюль насыбайгүл 2 ас қасық. ұнтақталған бадам 1/2 апельсиннің кішкене үгітілген қабығы 40 гр пармезан
Сипаттамасы Тускан стиліндегі спагетти (тағамдар: итальяндық) Дайындау: 1. Жасыл бұршақты тазалаңыз және жуыңыз. Бұршақ пен спагеттиді қайнаған тұзды суға бөлек, шамамен 8 минут қайнатыңыз. 2. Пиязды және сарымсақты тазалаңыз. Сарымсақты ұсақтап тураңыз. Өсімдік майын қыздырыңыз, сарымсақ пен сарымсақты қызарғанша аздап қуырыңыз. 3. Жасыл бұршақ пен бұршақ бұршақтарынан суды төгіп тастаңыз. Екеуін де пиязға қосыңыз, қыздырыңыз, дәмдеуіштермен дәмдеңіз. Насыбайгүлді жуыңыз, жапырақтарын жұлып алыңыз, ал гарнирге аздап қалдырып, тураңыз. 4. Спагеттиден суды төгіп тастаңыз. Олардан бұршақ, насыбайгүл, бадам және апельсин қабығын араластырыңыз. Пармезанды үккіштен өткізіңіз. Барлығын табаққа салып, насыбайгүл мен пармезанның қалдықтарымен безендіріңіз. Сусын: салқындатылған раушан шарабы.