Көкөністер қосылған ащы шошқа еті мен спагетти
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты4 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 2 ас қасық жержаңғақ майы 3 ас қасық соя соусы 2 шай қасық чили соусы 2 шай қасық күнжіт майы 1 ас қасық бал 1 түйір сарымсақ, ұсақталған 225 г ірі ұнтақталған спагетти 2 ас қасық зәйтүн майы. 450 г шошқа еті, майы аршылған, жұқа ұзын жолақтарға кесілген 2 сәбіз, жұқа жолақтарға кесілген 2 балдыркөк тамыры, туралған 175 г тәтті бұршақ, ағартылған 4 бас жасыл пияз, туралған 1 ас қасық (үстіңгі жағы жоқ) ұнтақталған зімбір тамыры туралған сәбіз және жасыл пияз гарнирге арналған Тағамдық процессорға сорпаны құйып, жержаңғақ майын, соя соусын, чили соусын, күнжіт майын, бал мен сарымсақты қосып, тегіс болғанша араластырыңыз. Бір жағына және жағына қойыңыз. Спагетти дайындаңыз. Зәйтүн майын үлкен табада қыздырыңыз және шошқа етін араластыра отырып, жоғары отта 4 минут қуырыңыз. Сәбізді, балдыркөкті қосып, 4 минут қуырыңыз, содан кейін зімбірге бұршақ, пияз қосып, шошқа еті жұмсақ болғанша тағы 4 минут пісіріңіз. Спагеттиді ағызып, табаққа салыңыз. Шошқа еті мен жержаңғақ соусын қосып, сәбіз, жасыл пиязбен безендіріп, үстелге қызмет етіңіз.