Шошқа етінен жасалған орамдар (тағамдар: индонезиялық)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер 80 г қуырылған соя бұршақтары, 100 г қытай қырыққабаты, пияз қосылған 100 г жасыл пияз, 1 шоқ кинза, 200 г туралған шошқа еті, 5 түйір сарымсақ, 5 ас қасық жержаңғақ майы, 1 ас қасық тәтті соя соусы, 3 ас қасық чили соусы, 1 ас қасық қара күнжіт майы, 1 жұмыртқаның ақтығы, ашытқысыз қамырдан жасалған 8 дайын шаршы, қуыруға арналған 1 литр өсімдік майы.
Сипаттамасы Бұршақтарды тазалаңыз, жуыңыз және майлықпен сүртіңіз. Қытай қырыққабатын жуыңыз және көлденеңінен жұқа жолақтарға кесіңіз. Жасыл пиязды пиязбен тазалаңыз, жуыңыз, жеңіл бөлігін жұқа тілімдерге кесіңіз. Килантроны жуып, ұсақтап тураңыз. Сарымсақты тазалаңыз және сығыңыз. табада 2 қасық жаңғақ майын қыздырып, туралған шошқа етін сарымсақпен қатты отта қуырыңыз. Соя соусын, чили соусын және күнжіт майын қосыңыз. Аздап қайнатыңыз. Басқа табада қалған жаңғақ майын қыздырып, бұршақтарды, қытай қырыққабатын және пиязды жоғары отта 2 минут қуырыңыз. Көкөністерді шошқа еті мен кинза араластырыңыз. Егер толтыру тым сұйық болып шықса, оны елекке тастауға болады. Жұмыртқаның ағын аздап шайқаңыз. Қамырдың әр шаршысын екіге бөліп, жұмыртқаның ақуызымен аздап майлаңыз. Толтырғыштың әрқайсысына 2 ас қасықтан салыңыз, шеттерін үш жағынан 1 см бос қалдырыңыз. Шеттерін бекітіңіз, орамдарды ораңыз және пергаментке салыңыз. Өсімдік майын кең кастрюльде 180 ° C температураға дейін қыздырыңыз және орамдарды 4-5 минут қуырыңыз. Саңылаулы қасықпен алыңыз және майлықпен сүртіңіз.