Күріш кеспесі қосылған кальмар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер
300 гр күріш кеспесі (ені 2 см немесе тар) 500 гр брокколи 500 гр кальмар немесе маргаритка 1 үлкен пияз 3 ас қасық өсімдік майы 3 ас қасық тәтті соя тұздығы 3 ас қасық балық тұздығы 1 ас қасық қант
Сипаттамасы 4 порция үшін Суды кастрюльге қайнатыңыз және ондағы кеспені шамамен 5 минут қайнатыңыз. Содан кейін кеспені суық сумен шайып, ағызып жіберіңіз. Брокколиді тазалаңыз, кесіңіз және тұзды суға 3 минут қайнатыңыз. Суды ағызып, брокколиді бір жаққа қойыңыз. Кальмарды ұзына бойына төрт бөлікке бөліп, бір жағынан крестпен кесіңіз. Содан кейін ені 1 см және ұзындығы 2 см жолақтарға кесіңіз. Пиязды тазалап, үлкен текшелерге кесіңіз. Өсімдік майын дөңес түбі бар кәстрөлде (вок) немесе табада қыздырып, кальмар мен пиязды сол жерге салыңыз. Жоғары отта шамамен 2 минут қуырыңыз. Брокколиді қосып, барлығын бірге қуырыңыз. Содан кейін кеспені күріш пен соя тұздықтары мен қантпен бірге қосып, өте ыстық болғанша пісіріңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Күріш кеспесі қосылған кальмар пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 3 мин. Из продуктов вам понадобятся 300 гр күріш кеспесі (ені 2 см немесе тар) 500 гр брокколи 500 гр кальмар немесе маргаритка 1 үлкен пияз 3 ас қасық өсімдік майы 3 ас қасық тәтті соя тұздығы 3 ас қасық балық тұздығы 1 ас қасық қант. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz