Ащы жұмыртқа кеспесі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер 300 гр қытай бидай кеспесі 4 сәбіз 2 қызыл паприка 200 гр соя өскіндері 100 гр жас бұршақ түйіршіктері 2 ас қасық өсімдік майы 2 ас қасық қант 2 ас қасық устрица соусы 2 ас қасық балық соусы 1-2 шай қасық Самбал Оелек чили пастасы
Сипаттамасы 4 порция үшін Кастрюльдегі суды қайнатыңыз және кеспені шамамен 5 минут қайнатыңыз. Содан кейін кеспені суық сумен шайып, ағызып жіберіңіз. Сәбізді тілімдерге кесіңіз. Паприканы текшелерге кесіңіз. Өсімдік майын дөңес түбі бар кәстрөлде (вок) немесе табада қыздырып, оған сәбізді қуырыңыз. Содан кейін паприка, соя өскіндері мен бұршақ дәндерін қосыңыз. Ингредиенттерді қуырыңыз, араластырыңыз. Соңында кеспе қосып, бәрін араластырып, балық пен устрица тұздықтарымен, қант пен чили пастасымен дәмдеңіз.