Шаруа тіліндегі тиролей ескегі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 700 г картоп, терісінде қайнатылған 1 шоқ жасыл пияз 200 г ысталған шошқа майы 1 үстел. ерітілген сары май қасық тұз, бұрыш
Сипаттамасы (тағамдар: австриялық) Картопты аршып, бірдей жұқа тілімдерге кесіңіз. Жасыл пиязды жуыңыз, құрғатыңыз және тазалаңыз. Ақ пиязды ұсақтап тураңыз, шөптерді сақиналарға кесіңіз. Шошқа майын кішкене текшелерге кесіңіз. Табада еріген сары майды қыздырып, оған шошқа майының текшелерін қуырыңыз. Шығарыңыз және бір жаққа қойыңыз. Жиі араластыра отырып, картопты қуырылғаннан алтынға дейін майға қуырыңыз. Туралған пиязды жақсылап шайқаңыз және оны қызартыңыз. Тұз және бұрыш себіңіз. Шошқа майымен араластырыңыз және қызмет етер алдында жасыл пияз себіңіз.