Сықырлаған картоп ботқасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер картоп - 10 дана. бекон - 100-150 гр. басты пияз - 2 дана. тұз.
Сипаттамасы Тазартылған картопты ыстық сумен құйыңыз, дайын болғанға дейін қайнатыңыз, суды төгіп тастаңыз, картопты ұсақтаңыз. Беконды кішкене текшелерге кесіңіз, майды ерітіңіз, қытырлақтарды бөліп алыңыз да, еріген шошқа майына туралған пиязды қуырыңыз, оны ұсақталған картоппен біріктіріңіз, бәрін араластырыңыз, табаққа салыңыз да, қытырлақ себіңіз. Тұздалған көкөністермен немесе салаттармен бірге қызмет етіңіз.