Картоп жарылды. (беларусь тағамдары)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер картоп - 6 дана. бидай ұны - 1-2 ас қасық жұмыртқа - 1 дана. шошқа майы - 30 гр. басты пияз - 1-2 дана. сары май. қаймақ. сода. тұз. бұрыш.
Сипаттамасы Шикі аршылған картопты үккіштен өткізіп, ұнмен, шикі жұмыртқамен, тұзбен араластырыңыз, шошқа майына қуырылған ұнтақталған қара бұрыш, сода және майдалап туралған пиязды қосыңыз. Қуыруға арналған табаны маймен майлаңыз, оған картоп массасын біркелкі қабатқа салыңыз да, пісіру үшін пешке салыңыз. Драченаны қаймақпен немесе еріген сары маймен ыстық күйінде беріңіз.