Сиыр еті мен картоптан жасалған кастрюль
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 150 гр. - пісірілген сиыр еті. 3-4 дана. - картоп. 1 бас - пияз. 1 ас қасық - крекер. 0,5 - жұмыртқа. 2-3 ас қасық. қасықтар - өсімдік майы. 3/4 кесе - қаймақ немесе қышқыл сүт. Тұз, бұрыш, шөптер.
Сипаттамасы Қайнатылған ет пен қайнатылған картопты ет тартқыштан екі рет өткізіп, қуырылған туралған пиязды, тұзды, бұрышты, туралған ақжелкенді қосып жақсылап араластырыңыз. Дайындалған массаны маймен майланған және нан үгіндісіне себілген пісіру парағына біркелкі қабатқа салыңыз. Кәстрөлдің бетін шикі жұмыртқа мен қаймақ қоспасымен майлаңыз, жасыл ақжелкен себіңіз. Пісіріңдер!!