Бұршақ пен алма қосылған борщ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер 6 порция үшін ветчинадан 300 г сүйек, 200 г сиыр еті, 2,5 л су, 60 г шұжық, 1 қызылша, 4 картоп түйнегі, 1 сәбіз, 1 пияз, 2 ас қасық. бұршақ қасықтары, 1 ас қасық. шошқа майының қасықтары, 2 ас қасық. қаймақ қасықтары, 1 алма, 2 ас қасық. томат пастасы қасықтары, 1 ақжелкен тамыры, 1 ас қасық. қасық 3% сірке суы, 1 ас қасық. бидай ұны қасық, қант, тұз.
Сипаттамасы (тағамдар: Беларуссиялық) Сиыр еті мен ветчина сүйектерінен жасалған сорпа, бұршақ бөлек дайындалады. Жолақтарға кесілген сәбіз, ақжелкен тамыры мен пиязды өткізіп, томат пастасын қосып, баяу отта тағы 10 минут ұстайды. Дайын ет сорпасына текшелеп туралған картопты, қайнағаннан кейін жолақтарға туралған қайнатылған қызылшаны, томат пастасы қосылған қуырылған тамырларды және бұрын ет сорпасымен сұйылтылған ұнды салады. Дайын болғанға дейін 5 минут бұрын тілімдерге кесілген және қабығы мен тұқымынан тазартылған алма, қайнатылған бұршақ, тұз, қант және сірке суын салыңыз. Борщқа ет, шұжық және қаймақ қосып береді.