Акуласы бар көкөніс сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер 500 г акула филесі, 1 картоп, 1 бас пияз, 2 түйір консервіленген болгар бұрышы немесе 2 - 3 жаңа піскен қызанақ, 1 стакан консервіленген жасыл бұршақ немесе консервіленген жасыл бұршақ, 2 ас қасық. кішкене текшелерге кесілген шпиг қасықтары, 2 түйір сарымсақ, 2 лавр жапырағы, дәміне қарай тұз, 1 сағ. майдалап туралған ақжелкен қасық, қаймақ.
Сипаттамасы Текшелерге кесілген акуланың филесін беконға қуырылған пиязбен және майдалап туралған капсикуммен немесе қызанақпен бұқтырыңыз. Содан кейін ыстық суға (1-1,5 л) жасыл бұршақ немесе бұршақ, туралған картоп қосып, картоп дайын болғанша пісіріңіз. Пісіру аяқталғанға дейін 3-5 минут бұрын лавр жапырағы, ұсақталған сарымсақ, тұз қосыңыз. Қызмет көрсету кезінде сорпаны қаймақпен дәмдеңіз және шөптерге себіңіз.