Құрама ет солянкасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер ет (сорпа үшін) - 500 г. ет өнімдері - 300 г. тұздалған қияр - 4 дана. пияз - 2 дана. томат пастасы - 2 ас қасық. л. сары май - 3 ас қасық. л. қаймақ - 100 г. лимон - зәйтүн каперстерінің 1/4 бөлігі
Сипаттамасы Пиязды турап, аздап қуырып, аздап сорпа құйып, қызанақ пен маймен қайнатыңыз. Тұздалған қиярды аршып, тілімдерге кесіңіз. Ет өнімдері - ең алуан түрлі: ет, ветчина, шұжық, шұжықтар, қайнатылған немесе қуырылған, тілімдерге кесілген, пісірілген пияз қосылған кастрюльге салып, қияр, тұз, лавр жапырағы, каперс қосып, сорпаны құйып, 5-10 минут пісіріңіз. . Кесілген қызанақты қосуға болады. Қызмет көрсету кезінде ходжеподжға қаймақ, қара зәйтүн, қабығы аршылған лимон кесектерін, майдалап туралған шөптерді салыңыз.