Ащы тұздықтағы ақ бұршақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер ақ бұршақ - 500 г. шұжық - 250 г. пияз - 1-2 дана. өсімдік майы - 3-4 ас қасық. л. тұз қара бұрыш қызыл бұрыш лимон қабығы - пышақтың ұшында пияз жасыл томат тұздығы
Сипаттамасы Бұршақтарды жұмсақ болғанша қайнатыңыз және оларды дуршлагқа тастаңыз. Пиязды тілімдерге бөліп, өсімдік майына аздап қуырыңыз, текшелерге кесілген шұжықты (жақсырақ ветчина) қосыңыз. Пиязбен бірге қуырыңыз және бұршақпен араластырыңыз. Бұрыш, тұз және лимон қабығымен дәмдеңіз. Жасыл пиязға себіңіз де, ыстық қызанақ соусымен және қайнатылған картоппен бірге қызмет етіңіз.