Балықтан жасалған сиениктер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Балық - 400 г, пияз - 1 бас, бидай наны - 100 г, крекер - 30 г, өсімдік майы - 3 ас қасық. қасықтар, дәміне қарай тұз, бұрыш, жұмыртқа.
Сипаттамасы (тағамдар: украиндық) Көксерке, шортан, алабұға, треска, хек балық филесін шайыңыз, кішкене кесектерге кесіңіз, туралған аршылған пиязбен және суға немесе сүтке малынған ескірген нанмен бірге ет тартқыштан өткізіңіз. тұз, бұрыш, жұмыртқа қосып, бәрін жақсылап араластырыңыз. Дайындалған массаны бөліктерге бөліп, нан үгіндісіне орап, сопақ-жалпақ пішінді етіп беріңіз және екі жағынан өсімдік майына қуырыңыз. Сичениктерді картоп пюресі немесе аралас гарнирмен бірге ұсыныңыз. Майдалап туралған ақжелкен немесе аскөкпен безендіріңіз.