Шампиньондармен бұқтырылған ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер Жаңа піскен шампиньондар-500 г немесе консервіленген-250 г, сиыр еті-500 г, сәбіз-1 дана, сорпа немесе су -1 стақан, пияз - 1 дана, алма - 1 дана, ұн - 2 шай қасық, ақжелкен тамыры немесе балдыркөк -1 дана., қызанақ пюресі -1 шай қасық, тұз, бұрыш, дәміне қарай қант.
Сипаттамасы 4 порция үшін Етті кесектерге кесіңіз, қаздың түбінде майға қызартып, туралған тамырларды, суды немесе сорпаны қосып, дайын болғанға дейін қайнатыңыз. Саңырауқұлақтарды майға жұмсақ болғанша қайнатыңыз, ұн қосыңыз және етпен араластырыңыз. Дайын болғанға дейін 10 минут бұрын еріген сары маймен араластырылған аздап салқын сорпаны немесе ұнды қосып, пеште пісіріңіз. Қызанақпен немесе қызанақпен дәмдеңізпюре. Сіз оған қайнатылған картоп, күріш немесе макарон және маринадталған қиярмен бірге қызмет ете аласыз.