Сырадағы сиыр еті - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сиыр еті 500 г. пияз 2 бас қыша 1 ас қасық. л. қара сыра 1/2 литр нан қабығы 2-3 дана. тұз, ұнтақталған қара бұрыш, зире, лимон қабығы
Сипаттамасы Пиязды ұсақ үккіштен өткізіп, тұз, қыша және ұнтақталған қара бұрышпен араластырыңыз, етті осы қоспамен молынан үккіштен өткізіп, 30-40 минут суықта ұстаңыз. Етті ыстық табада майға қуырыңыз, содан кейін оны латкаға немесе терең табаға салыңыз, сыра құйыңыз, зире, лимон қабығы мен нан қабығын қосыңыз, қақпақпен жабыңыз және пеште дайын болғанша қайнатыңыз. Дайын етті талшықтардың бойымен тілімдерге кесіңіз, пісірілген немесе қайнатылған картоппен бірге қызмет етіңіз, жасыл салат жапырақтарымен, ақжелкенмен немесе балдыркөкпен безендіріңіз.