Сырада бұқтырылған сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 500 г сиыр еті (целлюлоза), тұз, ұнтақталған қара бұрыш, 2 бас пияз, 1 ас қасық қыша, жарты литр қара сыра, зире, лимон қабығы, 2-3 нан қабығы, қуыруға арналған май. Пиязды ұсақ үккіштен өткізіп, тұз, қыша және ұнтақталған қара бұрышпен араластырыңыз, етті осы қоспамен молынан үккіштен өткізіп, 30 40 минут бойы салқын жерге қойыңыз. Етті ыстық табада майға қуырыңыз, содан кейін оны латкаға немесе терең табаға салыңыз, сыра құйыңыз, зире, лимон қабығы мен нан қабығын қосыңыз, қақпақпен жабыңыз және пеште дайын болғанша қайнатыңыз. Дайын етті талшықтардың бойымен тілімдерге кесіңіз, пісірілген немесе қайнатылған картоппен бірге қызмет етіңіз, жасыл салат, ақжелкен немесе балдыркөкпен безендіріңіз.