Сырадан жасалған печенье
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 1. 1 ас қасық сыра 2 пакет маргарин 3 ас қасық ұн Маргаринді ұнмен турап, сыраны қосып, араластырыңыз, тоңазытқышқа 2 сағатқа қойыңыз. 3 бөлікке бөлу. Домалату, құм себу, пішінмен кесу, көбірек құм себу және орташа отта пісіру. Алтын қоңырға дейін пісіріңіз. 3. =200 г қара өрік. майларды 2 (немесе - сәл артық) дестеден тураңыз. ұн, 3\4 стек қосыңыз. сыра (немесе - сәл аз), бір нәрсені илеңіз және 20 минутқа қойыңыз. мұздатқышқа. Содан кейін жұқа етіп жайыңыз (шамамен 2 мм), қант себіңіз, илектеу түйреуішпен ораңыз, гауһар тастармен кесіңіз және пісіріңіз. Дайын печеньелерді сахқа себіңіз. ұнтақпен. Мен көбінесе қант ұнтағын "Балтық Жағалауы елдерімен" алмастырамын: үгітілген ірімшік (аздап), бұрыш (ұнтақталған, қызыл және / немесе қара), зире және т.б. әртүрлі комбинацияларда. Міне, осындай печенье - сыраға керемет! 2. 2 бума маргаринді үккіштен өткізіп, 1/2 кесе сыра, 3,5 кесе ұнмен шайқалған 2 сарысын қосыңыз. Қамырды мұздатқышқа 20 минутқа салыңыз. Қамырды қалыңдығы 1 см етіп жайыңыз, печеньеге кесіңіз. Әрбір печеньені шайқалған ақуызға батырыңыз (пайдаланылған сарылардан қалған) және құммен сүртіңіз. Ісініп кетпес үшін шанышқымен тесіңіз.